Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Porti detectie metale
Brand
DS-IIIA, DS-IIIC, DS-IIID, DS300A
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incepand in anul 2003 ca producator detectoare de metale echipa DYTECH SOFT ENGINEERING a acumulat experinta si cunostiinte solide in domeniul sistemelor de detectie.


Avand cunostiinte tehnice avansate privind tehnologiile de detectie existente pe piata, echipa noastra poate oferi produse si solutii complete in functie de solicitarile beneficiarilor.


Fie ca doriti un simplu detector de metale pentru a cauta o comoara sau doriti un sistem complet de detectie pentru aplicatii de inalta securitate, noi va oferim sprijin prin analiza scopurilor dumneavoastra, consultanta si gasirea celor mai bune solutii ca dumneavoastra sa obtineti ceea ce va doriti, in concordanta cu posibilitatile financiare.


Va invitam sa studiati oferta noastra de echipamente si conditiile de achizionare a acestora, cu siguranta veti descoperi cele mai avantajoase oferte.

Kiturile de detectie metale DYNAMIC SCAN ofertie de noi sunt compuse dintr-o poarta detectie metale de mare sensibilitate si un detector de metale pentru control corporal.


Poartile de detectie metale sunt de tip multizona cu sase zone de detectie interpuse. Cele sase zone creaza un camp de detectie uniform in zona din interiorul portii permitand o sensibilitate ridicata in detectia obiectelor metalice indifirent de pozitia lor.

Unele din porti sunt dotate cu 4 barete a cate 120 de leduri cate 2 barete pentru fiecare laterala. Acest lucru permite vizualizarea zonelor unde au fost detectate obiectele metalice atat din fata cat si din spatele portii.


Avand senzori de trecere din ambele directii poarta detectie metale este proiectata sa nu genereze alarme false chiar si in cazul vibratiilor sau socurilor mecanice.


Dotata cu un afisor pe panoul central cu LED sau cu cristale lichide poarta va afisa numarul persoanelor ce au tranzitat precum si numarul total de alarme. Poarta detectie metale dispune de un meniu, protejat prin parola, ce permite reglarea a sensibilitatii pe fiecare zona in parte precum si a sensibilitatii generale.


Portile pot fi folosite cu succes locatii cum ar fi:
- Aeroporturi;
- Casionuri;
- Ambasade;
- Fabrici;
- Arene sportive;
- etc.
Din Gura in Gura